Grand Ammara Raikan cinta bersama kami

Pening planning nak kahwin?

Tak tahu nak tema apa?

Serahkan pada kami. Kepakaran kami adalah menguruskan majlis KAHWIN atau NIKAH yang anda impikan. Anda dan keluarga tak pening, tetamu pun gembira!

Nak buat MALAY, INDIAN atau CHINESE wedding pun boleh!

Jom tengok Royale Hall kami!

Dewan Marvelous, Pakej Super Lengkap, Harga Baloi Giler!

Hana

Pengantin & family senang nak decide!

Puan Azimah

Semua teratur dengan Grand Ammara Royale Hall

Atie

Ada apa dengan Grand Ammara?

Macam tajuk filem pulak...

Dewan luas boleh memuatkan 45 meja bulat untuk 10 orang
Pelamin sanding utama yang grand & elegant
Meja makan beradap yang glam dengan gold cutlery
Meja VIP
Meja VIP dengan dome set & VIP cutlery
Fresh 3-tier designer wedding cake
Sudut nikah dengan pelamin mini
LED Skrin Gergasi
Digital Welcome Board (APTV)
Hiasan bunga di tangga & lobi dewan Grand Ammara
Grand Flower Arch
Pintu masuk berhias flower arch & red carpet
Dewan berkarpet dan berhawa dingin dengan bunga walkway sepanjang red carpet
Buffet Line
Buffet line dengan stall dessert
Surau lelaki dan perempuan
Tersedia lift dan wheelchair friendly
Parking bertingkat

Team yang berpengalaman

Event team kami berpengalaman lebih dari 10 tahun dalam pengurusan acara dan majlis.

Chef kami pula adalah dari bidang perhotelan dan katering, minta jer menu apa, kami pasti akan sediakan yang terbaik!

Previous
Next

Exclusive Vendors

Miezipro Production
Official Photographer & Videographer
Cinta Couture by Fifi Omar
Official Bridal House
Frame by AP Photography
Official Photographer & Videographer
The Baking Fairies
Official Designer Wedding Cake
Aim Azam MUA
Official Make Up Artist
Ammara Kitchen
Official Caterer

Testimoni Pelanggan

Hubungi Kami

wedding planner kami sedia membantu...

YEN HAZIAN
012-674 4481
NANA
019-311 7443
LYNN HAZLIN
017-959 3662

Cepat lock tarikh bahagia anda sekarang!

    Nama Anda :

    No. Telefon Bimbit :

    E-mel :

    Tarikh Pilihan :

    Waktu Majlis :

    Jumlah Tetamu :

    Mesej Pertanyaan :

    Tarikh Cantik Tahun 2022

    untuk Majlis Tunang dan Kahwin

    January

    1.1.22 (Sabtu)
    21.1.22 (Ahad) Cuti Sekolah
    22.1.22 (Jumaat)

    February

    2.2.22 (Selasa) CNY
    20.2.22 (Ahad)

    March

    13.3.22 (Sabtu)

    April

    2.4.22 (Jumaat)
    24.4.22 (Sabtu) Ramadhan

    May

    2.5.22 (Isnin)
    Akhir Ramadhan & Cuti Ganti Hari Buruh
    22.5.22 (Ahad)

    June

    6.6.22 (Isnin) Agong Birthday
    26.6.22 (Ahad)

    July

    2.7.22 (Sabtu)
    22.7.22 (Jumaat)

    August

    20.8.22 (Sabtu)
    28.8.22 (Ahad)

    September

    2.9.22 (Jumaat)
    16.9.22 (Jumaat) Hari Malaysia

    October

    2.10.22 (Ahad)
    22.10.22 (Sabtu)

    November

    11.11.22 (Jumaat)
    20.11.22 (Ahad) Cuti Sekolah

    December

    2.12.22 (Jumaat) Cuti Sekolah